Σελίδες

Άγρια κόντρα: Κωνσταντοπούλου - Κοσιώνη στο δελτίο του ΣΚΑΙ - (video)
Θυελλώδης ήταν η αποψινή συνέντευξη τη προέδρου της Βουλής στην Σία Κοσιώνη και στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Οι τόνοι ανέβηκαν γρήγορα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να εκτοξεύει σχόλια για τα κανάλια και τον τρόπο που χειρίζονται και παρουσιάζονται την εικόνα που παρουσιάζει η Ελλάδα σήμερα, τα χρέη τους στο δημόσιο και την προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως τα κανάλια τρομοκρατούν και πανικοβάλλουν τους πολίτες και στη συνέχεια ανέφερε πως τα κυρίαρχα μέσα συντάσσονται με τους δανειστές.   

Στη συνέχεια η κα Κωνσταντοπούλου ενοχλήθηκε από το σχόλιο της δημοσιογράφου που της είπε: "Δεν θέλετε να κάνετε συνέντευξη, κυρία Πρόεδρε. Με διακόπτετε συνέχεια" και της είπε πως αυτή δεν την αφήνει να απαντήσει. Σε μια μεγάλη σε διάρκεια διατύπωση ερώτησης της κας Κοσιώνη, της έκανε παρατήρηση πως θα μπορούσε να είναι συντομότερη και σχολίασε πως η προπαγάνδα χρειάζεται ανάλυση.   

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν η κα Κωνσταντοπούλου σχολίασε απαντώντας σε ερώτηση για τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης που αφήνουν υπαινιγμούς για σχέδιο οδήγησης της χώρα στη δραχμή και ανέφερε: "Εννοείτε τον κ. Μητσοτάκη, τον κ . Μπακογιάννη την κα Μπακογιάννη; Ποιους εννοείτε;".   "Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ανήθικο" ανέφερε η δημοσιογράφος η οποία είναι σύντροφος του Κ.Μπακογιάννη

Δείτε το βίντεο: