Σελίδες

4 λόγοι για να κάνετε sex από το πρώτο ραντεβού

Είναι αλήθεια πως οι περισσότερες γυναίκες δεν επιλέγουν να κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού γιατί πιστεύουν πως δεν είναι σωστό αν θέλουν η σχέση να προχωρήσει ή να θεωρηθούν «καλά κορίτσια».



 Ωστόσο, όλοι ξέρουμε ζευγάρια που δεν τήρησαν τον κανόνα αυτό και μια χαρά σχέση έχουν. Αν δεν έχετε πεισθεί,  μάθετε 4 λόγους για να ξανασκεφτείτε πως δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε!!!
1. Ένας παλιός φίλος. Στην αρχή ήσασταν φίλοι για ένα διάστημα και θυμάσαι πως σε κάτι παλιές συζητήσεις είχατε κοινές απόψεις για τις σχέσεις, συναντιέστε λοιπόν κάπου τυχαία και σου ζήτα να βγείτε ραντεβού, αν περνάτε καλά και υπάρχει ερωτική διάθεση μεταξύ σας γιατί να μην δοκιμάσετε αν συμφωνείτε τελικά σε όλους τους τομείς μιας σχέσης!
2. Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που ακολουθούν πιστά τους κανόνες των ραντεβού και περιμένεις να γνωριστείτε καλύτερα τότε υπάρχει κίνδυνος να βρεθείς παγιδευμένη από τα συναισθήματα σου και να μην μπορείς να κρίνεις αν αυτό που αναπτύσσεται είναι μια σχέση με πραγματική έλξη και ενδιαφέρον ή απλά μια σχέση απελπισίας.
3. Ο γνωστός τρόπος να ξεπεράσετε τον πρώην. Δεν είστε ακόμα έτοιμες να μπείτε σε μια νέα σχέση και έτσι επιλέγετε αυτόν τον τρόπο για να ξεπεράσετε τον πρώην και why not to have fun! Όμως, θέλει προσοχή πόσο σίγουρες είστε για αυτό και πόσο καλά μπορείτε να το ξεκαθαρίσετε μέσα σας και να το διαχειριστείτε, μην ξυπνήσετε το πρωί και πάθετε κρίση, «Που είμαι? Ποια είμαι? Ποιος είσαι εσύ? Απάτησα τον πρώην μου»
4. Είστε διακοπές. Είτε ήσασταν στην αναζήτηση συντρόφου για σχέση είτε όχι πριν φύγετε για το ταξίδι σας, αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και ζήστε την στιγμή. Εξάλλου οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι οι πιο δυνατοί και κρύβουν μια μαγεία.