Σελίδες

Αδιάβροχο μακιγιάζ: Οι δέκα εντολές!



Το αδιάβροχο μακιγιάζ έχει πολλές οπαδούς. Ειδικά στην Ελλάδα που οι ζεστές ημέρες του χρόνου είναι πολλές και η εφίδρωση έντονη, τα αδιάβροχα προϊόντα θεωρούνται το “must have” του καλοκαιρινού νεσεσέρ.
Πριν σπεύσεις να συμφωνήσεις και να επικροτήσεις κάθε αδιάβροχη σύνθεση, διάβασε και ασπάσου τις δέκα εντολές:
1. Το αδιάβροχο μακιγιάζ καλό είναι να μην χρησιμοποιείται καθημερινά. Οι συνθέσεις όσο προηγμένες και αν είναι, είναι πιο σκληρές από των υπόλοιπων προϊόντων. Αν δεν έχεις, λοιπόν, ένα σοβαρό λόγο να το χρησιμοποιείς, καλό είναι να το αποφεύγεις.
2. Μάθε να ελέγχεις πάντα τη σύνθεση των προϊόντων. Ειδικά στη περίπτωση της αδιάβροχης μάσκαρα που αφορά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, η επιλογή πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή. Προτίμησε τα προϊόντα που είναι σίγουρα οφθαλμολογικά ελεγμένα.
3. Οι αδιάβροχες συνθέσεις αφαιρούνται με ειδικά προϊόντα που έχουν περιποιητικά έλαια και ενυδατική σύνθεση. Αν προσπαθήσεις να τις αφαιρέσεις με κάποιο απλό προϊόν καθαρισμού, θα δυσκολευτείς πολύ, θα ερεθίσεις το δέρμα σου και δε θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

αδιάβροχο μακιγιάζ, νυφικό αδιάβροχο μακιγιάζ, αδιάβροχο μακιγιάζ tips, μακιγιάζ, μακιγιάζ στην παραλία, πως να αφαιρεσεις το αδιαβροχο μακιγιάζ, συμβουλες μακιγιαζ
4. Τα προϊόντα αφαίρεσης αδιάβροχου μακιγιάζ έχουν έντονη δράση. Πολλές φορές με τη χρήση τους, εκτός από το μακιγιάζ και τους ρύπους, αφαιρείται και το σμήγμα που είναι απαραίτητο για την επιδερμίδα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται ξηρότητα στο δέρμα και κατά συνέπεια ερεθισμός και τράβηγμα. Μια σούπερ ενυδατική, μετά τη χρήση τους, θα σου φανεί πολύτιμη.
5. Ειδικά η αφαίρεση της αδιάβροχης μάσκαρα πρέπει να γίνει με απαλές, επαναλαμβανόμενες κινήσεις και όχι με τρίψιμο. Διαφορετικά, θα τραυματίσεις τις βλεφαρίδες σου.
6. Επειδή τα προϊόντα είναι αδιάβροχα, δε σημαίνει ότι εσύ πρέπει να τα φοράς κάτω από το νερό για να ελέγξεις την αντοχή τους. Οι γυναίκες που συχνάζουν μακιγιαρισμένες στη παραλία είναι επιεικώς απαράδεκτες.
αδιάβροχο μακιγιάζ, νυφικό αδιάβροχο μακιγιάζ, αδιάβροχο μακιγιάζ tips, μακιγιάζ, μακιγιάζ στην παραλία, πως να αφαιρεσεις το αδιαβροχο μακιγιάζ, συμβουλες μακιγιαζ
7. Τα lip stain προϊόντα χρειάζονται επίσης προσοχή καθώς έχουν τη τάση να ξηραίνουν τα χείλη. Μην ξεχνάς, κάθε φορά που τα φοράς να τα ενισχύεις με lip balm. Μετά την αφαίρεση τους περιποιήσου τα με έξτρα ενυδατικές φόρμουλες.
8. Εξαιρετικά χρήσιμα προϊόντα είναι τα αδιάβροχα make up προσώπου και σώματος πουκαλύπτουν ουλές ή άλλες σημαντικές ατέλειες.
9. Υπάρχουν αδιάβροχα και ανθεκτικά στο νερό προϊόντα. Τα δεύτερα έχουν πολύ πιο ήπιες συνθέσεις.
10. Αγαπημένα μας προϊόντα θα είναι πάντα οι αδιάβροχες μάσκαρες του καλοκαιριού. Κυκλοφορούν σε έντονα χρώματα και στις κλασικές αποχρώσεις του μαύρου και του καφέ και είναι ό,τι καλύτερο σε γάμους, χωρισμούς ή άλλα event που η συγκίνηση απειλεί να μουτζουρώσει το βλέμμα μας. 

www.galsnguys.gr