Σελίδες

Περίοδος προβλέψεων: 07 Φεβρουαρίου '14




Αστρολογικά Tips Ημέρας Είναι σαφές ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν χωρίζονται στα δώδεκα, συνεπώς τα παρακάτω είναι ακριβώς αυτό που λέμε: ‘tips’, δηλαδή οδοδείκτες για την καλύτερη πλοήγηση της ημέρας. Για περισσότερη σαφήνεια, διαβάστε και την πρόβλεψη για το ζώδιο του ωροσκόπου σας.


Κριός

Το δυναμικό της σημερινής μέρας είναι εξαιρετικό για να ασχοληθείς με την διόρθωση παρελθουσών κακών συνηθειών, από την μεγαλύτερη, μέχρι την μικρότερη. Αν και η υπερευαισθησία σου μπορεί άνετα να σε πετάξει στα βαθιά, κράτα στο νου σου, ότι γίνεται προς όφελός σου. Γιατί τελικά αν δεν το δεις το πρόβλημα, πως θα το λύσεις;

Ταύρος

Εφόσον περιορίσεις ελαφρώς τις ασύλληπτες προσδοκίες που έχεις από τους άλλους και την μόνιμα επικριτική σου διάθεση, μπορείς να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να ασχοληθείς με το πως θα έχει εφαρμογή σε επίπεδο καθημερινότητας το επόμενο πρότζεκτ σου. Ή ακόμη και για να κάνεις παρέα με φίλους και σύντροφο συζητώντας για τον πρόσφατο ανασχηματισμό (που λέει ο λόγος).

Δίδυμοι

Η διάθεσή σου απέναντι στους άλλους γίνεται μάλλον εκρηκτική αφού φαίνεται ότι όλοι θέλουν κάτι από σένα, χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς και ότι εσύ πρέπει να το υλοποιήσεις προκειμένου να ‘στέκεσαι’ κοινωνικά και επαγγελματικά και δεν μπορείς ούτε καν να συγκεντρωθείς. Για να σε ξελασπώσει εύκολα η αγνή, πατροπαράδοτη, ουρανοκατέβατη έμπνευση, φρόντισε να μην μπλοκαριστείς από εκνευρισμό και θυμό.

Καρκίνος

Άφησε τον νου σου να ταξιδέψει όπου θέλει και να σκεφτεί ότι πιο αλλόκοτο και παραμυθένιο και φανταστικό και ουτοπικό μπορεί για να νιώσεις καλύτερα. Επειδή η ονειροπόληση θα πριμοδοτήσει ένα μάλλον αντικοινωνικό στυλάκι,  βρες είτε κάτι επαναλαμβανόμενο που μπορείς να κάνεις χωρίς να συγκεντρώνεσαι, είτε κάτι που απαιτεί κάθε ρανίδα της δημιουργικής σου φαντασίας.

Λέων

Το να κατηγορείς του γονείς σου για όλα σου τα δεινά είναι μία πρακτική που μάλλον αρμόζει περισσότερο σε δεκατριάχρονο παρά σε ενήλικους ανθρώπους. Τέλειοι άνθρωποι δεν υπάρχουν και οι γονείς σου δεν είναι εξαίρεση, όσο κι αν θα ήθελες να το πιστέψεις. Και τελικά αν σε βασανίζει τόσο το ότι δεν σε άφησαν να γίνεις «κάτι», ζήτησε επαγγελματική βοήθεια, δεν είναι ντροπή.

Παρθένος

Η έξωθεν καλή μαρτυρία έρχεται να λύσει κόμπους και να δείξει ότι τελικά καλώς δεν είχες αποθαρρυνθεί και τα πράγματα ίσως να είναι λίγο πιο εύκολα από ότι πίστευες ή τουλάχιστον εφικτά. Μην βιαστείς να ρίξεις μολότοφ στο παλιό, αλλά παράλληλα φρόντισε να επωφεληθείς όσο περισσότερο μπορείς από την συμβουλή των ανθρώπων που βρέθηκαν να σε εμπνέουν και να σου ανοίγουν δρόμους.

Ζυγός

Δεν σε αδικώ που με την δουλειά που ρίχνεις θα ήθελες να βλέπεις μεγαλύτερο αντίκρισμα στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Ωστόσο, εάν το αφεντικό σου κάνει ότι δεν βλέπει, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να αρχίσεις να σχεδιάζεις το πώς θα του επικοινωνήσεις με σαφήνεια και δημιουργικότητα το πόσο απαραίτητος είσαι και το πόσα έχεις να προσφέρεις ακόμη και να μην στηρίζεσαι στην θεία πρόνοια.

Σκορπιός

Λίγη μουσική, λίγο καλό φαγητό και το ταίρι σου θα ήταν ιδανική συνταγή για σήμερα, εάν δεν ήταν καθημερινή. Αν μπορείς πάντως να αξιοποιήσεις έτσι το βράδυ σου, μη διστάσεις σκεπτόμενος ότι δεν είσαι για τέτοια ανοίγματα. Αυτό που συνίσταται είναι απλώς μία χαλαρή έξοδος όχι να κερνάς όλο το μαγαζί σφηνάκια και να ραίνεις όποιον βρεις μπροστά σου με γαρύφαλλα.

Τοξότης

Δεν φημίζεσαι για την διαίσθησή σου, κι αν φημίζεσαι για κάτι σχετικά είναι γιατί δεν την ακούς. Σήμερα ωστόσο, είσαι ιδιαίτερα ανοικτός σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και το ένστικτό σου είναι σαφώς καλύτερος οδηγός από ότι ο νους σου καθώς τα πράγματα δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνονται. Άφησε την λογική στην άκρη λοιπόν.

Αιγόκερως

Ανακουφίζεσαι καθώς οι έξωθεν πιέσεις που δέχεσαι τον τελευταίο καιρό βρίσκουν μία διττή διέξοδο. Φαίνεται πως τα σχέδια σου, ειδικά αυτά που έχουν γίνει με γνώμονα την βελτίωση και άλλων πραγμάτων εκτός από την τσέπη σου, αποδίδουν ακριβώς στην τσέπη σου. Εννοείται, εφόσον έχει προηγηθεί η απαραίτητη δουλειά και δεν έχεις περάσει τους τελευταίους μήνες κοιτώντας το ταβάνι.

ΥΔροχόος

Ο ιδεαλισμός με τον οποίο αντιμετωπίζεις την καριέρα σου, σήμερα θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Πριν δεσμευτείς για κάτι βεβαιώσου ότι ξέρεις επακριβώς το κόστος αλλά και τον κόπο που περιλαμβάνει. Ειδάλλως σε βλέπω να συμφωνείς  χαρωπά να σκάψεις τούνελ με κουταλάκι του γλυκού με αμοιβή ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη.

Ιχθύς

Παίρνεις μία πρόγευση για το που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν οι κόποι που έχεις καταβάλλει τελευταία. Η σημερινή μέρα σου ανοίγει ένα παραθυράκι για να φανταστείς το μέλλον σου. Εννοείται βέβαια, εφόσον έχεις αναλάβει τις αναγκαίες ευθύνες και έχεις αποφασίσει να πασχίσεις για κάτι που πραγματικά αξίζει για σένα, όχι για κάτι που απλώς καλύπτει τα απαραίτητα.


www.galsnguys.gr