Σελίδες

Ζώδια: Τι κρύβουν τα άστρα σήμερα 8/2 για εσάς
Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο…
ΚΡΙΟΣ
 Όταν είστε ανάλαφροι γίνεστε λιγότερο απαιτητικοί και αυτό σας βοηθάει να έχετε καλύτερες δημόσιες σχέσεις. Η πιθανότητα να κάνετε ένα μικρό ταξίδι με φίλους θα σας κάνει καλό γιατί θα ξεσκάσετε. Αν επίσης λάβετε μέρος σε μια έκθεση εμπορική ή σε ένα σεμινάριο θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε νέα πράγματα.


Ερωτικά: Είστε περισσότερο ανοικτοί, πρόθυμοι και εύκολοι στο να ανοίξετε κουβέντες που άλλες φορές θα σας ενοχλούσαν. Τώρα όμως θα τα πείτε όλα χύμα και αυτό ίσως να βοηθήσει και να σπάσετε τον πάγο, κυρίως με έναν Σκορπιό.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Θα γίνετε πιο ανοικτοί και θα έχετε την διάθεση να πειραματιστείτε περισσότερο. Ίσως να αναζητάτε περισσότερο την επαφή παρά την ουσία. Η φίλοι θα σας βοηθήσουν πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Το εμπορικό σας πνεύμα θα βοηθήσει ακόμα και τις προσωπικές σας αγορές.
Ερωτικά: Έχετε την διάθεση να ανοιχτείτε ακόμα και στην πολύ στενή σας σχέση που είστε πολύ καιρό μαζί. Ο λόγος είναι νιώθετε μερικές φορές έφηβοι και ίσως να θέλετε να είστε όσο μπορείτε πιο εύκολοι στην επικοινωνία. Με τον Τοξότη επειδή έχει χιούμορ περνάτε καλά μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχετε φαντασία για αυτό η καλλιτεχνική σας φλέβα είναι πολύ ενεργοποιημένη αυτές τις ημέρες. Όταν νιώθετε ότι μπορείτε να πατάτε γερά στα πόδια σας θα δείτε ότι θα έχετε μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και θα ρυθμίσετε καλύτερα τις προσωπικές σας υποθέσεις.
Ερωτικά: Η ευκολία στην επικοινωνία είναι το μεγάλο σας ατού, παρόλο που μερικές φορές αυτόν τον καιρό είστε κάπως βαρείς γιατί δεν βλέπετε ότι μπορείτε να εκφραστείτε εύκολα κι όλο και κάτι βαθύ υπαρξιακό σας απασχολεί. Είναι όμως καλό τουλάχιστον σήμερα και αύριο να γίνετε ανοικτοί και να κάνετε και γνωριμία που θα κυριαρχεί το μυαλό γιατί αυτό χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Επειδή νιώθετε ότι θέλετε κατά κάποιον τρόπο να απομονωθείτε, δεν σημαίνει ότι θα μείνετε μόνοι σας. Μπορεί να χρειάζεται να βοηθήσετε ένα πρόσωπο το οποίο ίσως να μην θέλετε να το ανακοινώσετε. Πιθανόν να ενδιαφερθείτε να μάθετε χωρίς να το ξέρει ο άλλος κάποια πράγματα για ένα πρόσωπο.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Τοξότη που βρίσκεται στο χώρο της δουλειάς σας θα δείτε ότι θα σας τραβήξει σαν μαγνήτης. Αλλά για να έρθετε πιο κοντά, θα χρειαστεί να σεβαστείτε την θρησκευτικότητα ή την διάθεση για μεταφυσικές και φιλοσοφικές του ανησυχίες. Ο Ζυγός και ο Αιγόκερως θέλουν να είναι μαζί σας όμως υπάρχει προς το παρόν μεγάλη διακύμανση συναισθηματική.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Μπορεί να νιώθετε πιο ελεύθεροι από τις υποχρεώσεις χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν έχετε ακόμα εκκρεμότητες. Τουλάχιστον θα έχετε την ελευθερία να βρεθείτε με τους φίλους σας και θα έχετε τον χρόνο να περάσετε καλά μαζί τους.
Ερωτικά: Πιθανόν η φιλική σχέση με έναν Δίδυμο ή Τοξότη να σώσει μια προσωπική επαφή γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ελαφρώσετε από την βαριά ατμόσφαιρα. Το γέλιο είναι πολύ θετικό γιατί θα είστε πιο χαλαροί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε ήξεις αφήξεις και δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε. Από την μια δείχνετε ότι είστε με το μέρος του ενός και από την άλλη ότι είστε με τον άλλον. Μπλέκεστε με πολύ κόσμο και ίσως να πιάσετε τον εαυτό σας να λέει πράγματα που μπορεί να μην τα πιστεύετε κιόλας. Ο Ερμής που είναι ανάδρομος δεν σας βοηθάει να βλέπετε τον άλλον όπως είναι με το αληθινό του πρόσωπο.
Ερωτικά: Από την μια θέλετε να δείξετε ότι μπορεί να σχετιστείτε ακόμα και με ένα πρόσωπο που ίσως να είναι πολύ διαφορετικό από εσάς, κυρίως Κριό ή Υδροχόο και από την άλλη έχετε μια πολύ συμβατική συμπεριφορά και δεν δέχεστε να αλλάξετε τίποτε. Η σχέση με Δίδυμο σας έλκει πάρα πολύ αλλά ίσως να μην είναι έντονα συναισθηματική. Προσέξτε την επικοινωνία μεταξύ σας αυτές τις ημέρες.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε μια ξεκάθαρη άποψη και αυτό σας βοηθάει να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Για αυτό θα γίνετε περισσότερο δημιουργικοί και ευέλικτοι στις συγκρούσεις με άτομα της οικογενείας σας. Επειδή έχετε ανάγκη πάντα να βρίσκετε το δίκαιο και το καλό, τουλάχιστον για σήμερα θα κάνετε τον προσωπικό σας αγώνα ακόμα και σε μικρά θέματα να υπάρχει ισορροπία.
Ερωτικά: Είστε αρκετά εύκολοι σε νέες γνωριμίες αλλά και σε μια σχέση που υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Εσείς με μια σταθερή συμπεριφορά θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από τους καυγάδες και τις συγκρούσεις. Η επαφή με Ταύρο είναι κάπως δύσκολη αλλά πολύ εξελικτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε ανοικτοί να διαπραγματευτείτε πολλά εσωτερικά σας θέματα και να τα βγάλετε στην επιφάνεια για να δείτε τι ακριβώς σας συμβαίνει. Ίσως να καταφέρετε πάντως να βρείτε κάποια άκρη και να φωτίσετε ένα δύσκολο εσωτερικό σημείο.
Ερωτικά: Επειδή μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβει το άλλο πρόσωπο που είστε μαζί τι ακριβώς θέλετε, θα ήταν πιο εύκολο να είστε όσο μπορείτε πιο ανάλαφροι για να καταλάβει ότι κάτι επιτέλους αρχίσετε και δείχνετε. Αν είναι Δίδυμος θα έρθετε πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δείτε ότι θα είστε αρκετά μπερδεμένοι ως προς την κρίση σας για πρόσωπα και καταστάσεις. Πιθανόν να είστε περισσότερο παθητικοί για αυτό να χάσετε κάποιες επαφές.
Ερωτικά: Ίσως ένα δίλημμα που έχετε μεταξύ δυο ατόμων να σας προβληματίζει πάρα πολύ γιατί δεν ξέρετε αυτή την στιγμή που τελικά είναι η καρδιά σας και που νιώθετε λύπη. Το καλό όμως είναι ότι γρήγορα θα το ξεκαθαρίσετε και ο Δίδυμος τελικά θα σας κερδίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η προσωπική σας γνώμη μπορεί να είναι κάπως λανθασμένη ή πολύ επιφανειακή για αυτό θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφραστείτε σε άλλα άτομα γιατί μπορεί να γίνετε στόχος και να μην εισπράξετε και τόσο αρνητικά σχόλια.
Ερωτικά: Φέρεστε κάπως περίεργα και ίσως να μην μπορείτε να δείξετε το αληθινό σας πρόσωπο. Μερικές φορές νιώθετε θιγμένοι και ίσως τώρα να βγάλετε τα απωθημένα σας με έναν Δίδυμο. Ο Καρκίνος από την άλλη είναι ένα πρόσωπο που θα σας συστηθεί και θα σας δώσει καλά δείγματα γραφής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η ενέργεια σας μεταβάλλεται και για αυτό θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάτι πολύ δυνατό και μέσα από αυτό θα βρεθείτε με άτομα που σας αρέσουν και σας κάνουν να νιώθετε πολύ άνετα.
Ερωτικά: Είστε σε μια φάση που θα θέλετε κυρίως οι αδέσμευτοι να πάρετε πιο πολλές εμπειρίες και να δράσετε όσο μπορείτε μέσα από μια προσωπική ελευθερία. Με τον Καρκίνο βέβαια δεν μπορείτε να κάνετε όλα αυτά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει ελεύθερη συνύπαρξη.


ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σας και έχει γίνει Ανάδρομος από την Πέμπτη ίσως να ξεκινήσει να σας κάνει κάποια τσαλίμια ή καθυστερήσεις σε επαφές και προσωπική επικοινωνία. Για αυτό για καλό και για κακό να είστε όσο μπορείτε προετοιμασμένοι και καλά οργανωμένοι.
Ερωτικά: Η ανταπόκριση ενός Παρθένου που μπορεί να έρθει ξαφνικά μετά από ένα διάστημα που είχατε σταματήσει την επικοινωνία. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τελικά και εσείς τι θέλετε γιατί τα πράγματα μέσα σας τις πιο πολλές φορές είναι πολύ συγκεχυμένα.