Σελίδες

Εννέα λόγοι που η εμφάνιση της Άσπας στη Γερμανού είναι το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς




Η Άσπα Τσίνα είναι απόψε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Η Γερμανού ξανάρχεται” και όλοι περιμένουμε πως αυτή θα είναι η συνέντευξη της χρονιάς. Οι παρακάτω λόγοι το αποδεικνύουν:

1. Γιατί η Άσπα είναι η (απαστράπτουσα οh yeah) μαμά του trolling. O μεστός και εμπεριστατωμένος λόγος της ήταν το απόλυτο όπλο για να κανιβαλίσει την pop culture της εποχής και να δείξει ότι στην ελληνική showbiz δεν σιγοβράζουν όλα σε μέτρια θερμοκρασία ως άλλη γλυκανάλατη σαπουνόπερα.
2. Γιατί θα απαντήσει ετεροχρονισμένα σε όλους και σε όλα. Και πλέον έχει στη φαρέτρα της όχι και τόσο επιτυχημένες καριέρες των Ελεάννα Παπαϊωάνου, Φωτεινή Τσιτσιγκού, Γρηγόρη Πετράκου, Θάνου Πετρέλη και η λίστα με τους Φεϊμοστορίτες που έχουμε καταχωνιάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας δεν τελειώνει. Άσπα ήρθε η ώρα να πάρεις το αίμα σου πίσω.
3. Γιατί δώδεκα χρόνια μετά το Fame Story η Άσπα είναι πιο όμορφη από πότε και όχι απλά δεν φαίνεται ότι πέρασε γέννα και μια δεκαετία, αλλά κάνει τις τραγουδιάρες της showbiz να κλαίνε την ποιότητα των beauty treatments που κάνουν.
4. Γιατί μένει πιστή στο τραγούδι που της έγραψε ο αγαπημένος της και έγινε κάποτε χρυσό. Και όπως ξαφνικά τη χάσαμε, το ίδιο ξαφνικά ήρθε στη ζωή μας. Έλα λάμψε ρε Άσπα να χαρούμε και εμείς λίγο.
5. Γιατί το meme με τη Φωτεινή που εκρήγνυται είναι ένα από τα καλύτερα ελληνικά viral που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Γιατί, όπως η Άσπα, ούτε εμείς καταλαβαίνουμε την έκρηξη της κυρίας.
6. Γιατί τα χρόνια του λυκείου που χωριζόμασταν σε στρατόπεδα υπέρ και κατά της Άσπας ξανάρχονται, αλλά τώρα οι υποστηρικτές είμαστε πολλοί περισσότεροι γιατί μπορούμε να εκτιμήσουμε το μεγαλείο μιας πραγματικά δυναμικής γυναίκας με ταλέντο. Κάποιοι θα την έλεγαν bitch. Δικαίωμα τους.
7. Γιατί η Ναταλία Γερμανού έκανε κίνηση ματ και ξανάφερε στο προσκήνιο ένα πρόσωπο που όντως το κοινό διψά να δει αν κρίνουμε από τα social media και άφησε ιστορία με τις ατάκες του. Δεν κάηκε ποτέ και αγάπησε και μίσησε με πάθος. Δαιμόνια Ναταλία (και όχι Τατιάνα).
8. Γιατί ακόμα και αν δεν έκανε καριέρα που δεν την ενδιέφερε και ιδιαίτερα κιόλας όπως είχε πει κάποτε με θράσος στου κριτές του Fame Story 1, κατάφερε να μείνει στην ιστορία ως η απόλυτη bitch που κατάφερε να κάνει πολώσει το κοινό ενός talent show όπως μόνο ποδοσφαιρικές ομάδες και πολιτικά κόμματα έχουν καταφέρει. Άσπα είσαι θρησκεία.
9. Γιατί είπε την ιστορική ατάκα «Ειρωνικό το εκλαμβάνεις εσύ» δίνοντας στους απανταχού κυνικούς, σαρκαστικούς, πνευματώδεις ανθρώπους ένα catch phrase για να χρησιμοποιούν σε κάθε περίσταση.
peoplegreece.com